Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 100. Yıl ve Barbaros Mahalle muhtarlıklarını ziyaret etti. Güne 100. Yıl Mahalle Muhtarlığı’nda başlayan Başkan Hüseyin Sözlü, burada muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini dinledi. Sorunların çözümü noktasında Adana’da kollektif bir ruhun hakim olduğunu ifade eden Başkan Sözlü, kentin değişerek gelişimi için uzlaşmacı bir tavırla hareket ettiklerini söylerken muhtarların halka en yakın seçilmişler olduğunu vurguladı.

“HEMŞERİLERİMİZİN BAŞI DİK SIRTI PEK OLMALI”

100. Yıl Mahalle Muhtarlığı ziyaretinin ardından Barbaros Mahalle Muhtarlığı’na geçen Başkan Sözlü, burada da muhtar ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Adana Büyükşehir Belediyesi olarak Milliyetçi Belediyecilik anlayışıyla her vatandaşı aziz bilerek hizmet ettiklerini aktaran Başkan Sözlü, “İstiyoruz ki Adana yaşadığı yerden haz duyanların memleketi olsun, hemşerilerimizin başı dik sırtı pek olsun” dedi.

“DOLMUŞÇU ESNAFIYLA HER DAİM İSTİŞAREYE HAZIRIZ”

Mahalle muhtarlıklarının ardından Barkal Dolmuş Kooperatifinde dolmuş esnafıyla çay içen Başkan Hüseyin Sözlü, kent kart sistemi ile ilgili dolmuşçuların görüş ve önerilerini alırken, Adana’da ulaşım noktasında dolmuş esnafıyla her daim istişareye hazır olduklarını ifade etti.