Cumhuriyet Başsavcısı Sabri BEYTORUN göreve yeni başlayan özel güvenlik görevlileriyle 29.11.2017 tarihinde bir araya gelip başarılar diledi.
Adana Bölge Adliye Mahkemesin'de iç-dış güvenliği sağlayan emniyet görevlilere takviye olarak özel güvenlik görevlileri görevlendirdiğini belirten Cumhuriyet Başsavcısı Sabri BEYTORUN "Adliyemizin güvenliğini sağlamak hepimizin görevidir. Yargılamaların daha güvenli yapılabilmesi için emniyet güçlerimize takviye olarak sizleri görevlendirmiş bulunmaktayız, herhangi bir olumsuz hadiseye sebebiyet vermemek için dikkatli, titiz ve özenle görevinizi yerine getireceğinize inanıyorum. Hepinize yeni iş hayatınızda başarılar dilerim, hayırlı olsun" diye konuştu.
Adana Bölge Adliyesinde göreve başlayan özel güvenlik görevlileri Adliyede tüm kat ve koridorlarda görevlendirildi. Özel güvenlik Müdürü "Vatandaşın Bölge Adliye Mahkemesi hizmetlerinden en iyi şekilde istifade ederken güvenliğinde en üst seviyede sağlanmasını amaçlamaktayız. Bu nedenle 24 saat esasına göre çalışılacağız" dedi.