Büyükşehir Belediyesi ile ASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerinin, daha yaşanabilir bir kent için gece-gündüz demeden hizmet ürettiğini söyleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “ASKİ Genel Müdürlüğü, Fen İşleri Daire Başkanlığı, Yol Şube Müdürlüğü, Park-Bahçeler Müdürlüğü ile Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı başta olmak üzere belediyemizin bütün birimleri gece-gündüz çalışarak güney-kuzey, doğu-batı ayırımı yapmadan kentin dört bir tarafına eşit şekilde hizmet götürmektedir” dedi.
  “Akıllı Dokunuş Projesi” kapsamında, kent içi trafiğini rahatlatmak amacıyla; 50’nin üzerinde kavşakta yeni düzenleme yaptıklarını, DSİ sulama kanalı ile Sarıçam Deresi üzerine 32 köprü inşa ettiklerini vurgulayan Zihni Aldırmaz, çalışmaların yoğun şekilde sürdürüldüğünü söyledi.
    Zihni Aldırmaz, altyapı çalışmalarının da devam ettiğini vurgulayarak, “Şimdiye kadar Adana’ya 152 kilometre ana kollektör yapılmış. Biz göreve geldikten sonra 2.5 yılda 105 kilometre ana kollektör yaptık. Yağmur suyu ve kanalizasyon sistemini ayırıyor, su baskınlarının önüne geçiyoruz. Batı arıtmadan gelen ana kollektörün bağlantısı Yeni Vilayet civarındaki tren köprüsü altına ulaştı ve bağlantısı yapıldı. Artık 17 mahalle ile tren köprüsü altındaki su baskını tarih oldu. Atatürk Caddesi’ni Kenan Evren’e bağlama projesi kapsamında tünel inşaatı hızla sürüyor. Türkmenbaşı Bulvarı’nı da Obalar’a kadar bağlamak için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
Büyükşehir ekiplerinin tatil, hafta sonu demeden yoğun olarak çalışmalarını sürdürdüğünü anlatan Zihni Aldırmaz, “Amacımız Adanalı’ya en iyi hizmeti vermek” ifadesini kullandı.