Daha önce iki vardiya halinde çalışan temizlik ekipleri, Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanına giren cadde, bulvar ve sokaklarda artık 24 saat boyunca temizlik yapıyor.

Temizlik Şube Müdürü Murat Demircioğlu yönetimindeki ekipler cadde, bulvar ve sokaklar dışında, rekreasyon ve piknik alanları ile kentin her bölgesinde temizlik çalışmalarını titizlikle yürütüyor.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Cemalettin Kaya, daha önce iki vardiya çalışan Temizlik Şube Müdürlüğü ekiplerinin artık 24 saat esasına göre 3 vardiya çalışması dolayısıyla personel sayısını da 475’e çıkardıklarını açıkladı.

Adanalıların uykuda olduğu 23.00-07.00 saatleri arasında Adana’nın ana cadde ve bulvarlarının temizlendiğini ve Adanalıların sabaha temiz bir kentte uyanması için personelin fedakarca hizmet verdiğini anlatan Cemalettin Kaya, “Amacımız yaşadığımız kentin tertemiz olmasıdır. Bunun için personelimizle birlikte çaba harcıyoruz. Kesintisiz 24 saat çalışarak Adana’yı daha temiz tutacağız” dedi.