Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, Meclis oturumunda söz alarak 1071 Hizmet ve Temel Atma Töreninnde açılışı yapılan veya temeli atılan hizmetlerin Aladağ ilçesindeki kısımlarının pek çoğunun gerçekçi olmadığını, aynı hizmetlerin de farklıymış gibi yazılarak rakamların şişirildiğini iddia etti.

Yol yapımına ek olarak menfez çalışmalarının da ayrıca hizmet gibi eklendiğini belirten Başkan Akgedik, listede yer almasının aksine 20 tane tavuk çiftliği açılmadığı, sulama sisteminin yapılmadığı, çoğu çalışmayı ise kendilerinin yaptığını söyledi. 
 


SÖZLÜ "NE OLMUŞ. ADAM MI ÖLMÜŞ?"
Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik'e yanıt veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise, “Yolu, menfezi ayrı yazdık. O menfez onun altında yok mu? O yolun en büyük problemi 3 ay sonra bozulurdu 3 yıl yoktu. Yaptık diye Allah razı olsun deyip de teşekkür ettiniz mi? Sen yap 2 kere yaz. Tekerrür etmiş de yani ne olmuş adam mı ölmüş? Aladağ’da 10 tane tekerrür varsa 3 bin 89’dan 3 bin 79’a indirdim. Onun için de seni alkışlıyorum. İnşaat mühendisisin biliyorum ama kazara inşaat mühendisi olmuşsun” dedi.