Okulların bahçesini asfaltlayan, spor alanları oluşturan ve engelsiz hale getiren Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin son durağı Adana Anadolu Lisesi oldu.

            Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışma yaptığı Adana Anadolu Lisesi’ne giden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, çalışmaları denetledi, Yol Müdürü Hüseyin Dündar’dan bilgi aldı.

            Zihni Aldırmaz, Adana Anadolu Lisesi’nde Okul Müdürü Hasan Kazan ve okul öğrencileri tarafından ilgiyle karşılandı.

            Okul Müdürü Hasan Kazan, yapılan hizmetler için teşekkür ederek, “Uzun süredir okulumuzun bahçesinin asfaltlanmasını bekliyorduk. Bu isteğimizin yerine gelmesi bizleri çok sevindirdi. Burada futbol, voleybol ve basketbol sahaları ile tenis kortu oluşturulacak. Okulum adına size ve belediye personeline teşekkür ediyorum” dedi.

            Beden Eğitim Öğretmeni Özlem Kaçmaz da bahçenin düzenlenmesiyle öğrencilerin Beden Eğitimi derslerinde daha rahat etkinlik yapabileceklerini ifade etti.

            Okullara hizmet etmeyi görev kabul ettiklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ise, her türlü konuda öğretmenlere destek olmayı istediklerini söyledi.

            Okullarda spor alanları oluşturmak ve okulları engelsiz hale getirmek konusunda yoğun bir çaba içinde olduklarını anlatan Zihni Aldırmaz, “Okullarımız, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz bizim için her şeyden önemli. Onların iyi koşullarda olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Okulların bahçelerini asfaltlarken, engelsiz hale gelmesi için de çalışma yapıyoruz. Belirli bir program dahilinde tüm okullarımıza destek olacağız” şeklinde konuştu.