Adana Büyükşehir Belediyesi’nin bir süre önce başlattığı 100 Köy Okuluna 100 Kütüphane Projesi, ilçelerde eğitimin kalitesini yükseltmeye devam ediyor. Bu kapsamda son durak Saimbeyli oldu. İlçenin iki köyünde ilkokul çocuklarına eğitim ve ihtiyaç malzemesi dağıtıldı.

EĞİTİM VE İHTİYAÇ MALZEMESİ DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Daha önce çeşitli ilçelerde hayata geçirilen proje kapsamında Saimbeyli ilçesinin Himmetli ve Gürleşen köy okullarında hikaye kitabı, satranç takımı, İngilizce eğitim seti ve spor ayakkabı dağıtımı gerçekleştirildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ile Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı’nca gerçekleştirilen malzeme dağıtımına, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, bizzat katılarak destek verdi.

BAŞKAN SÖZLÜ’YE TEŞEKKÜR

Başkan Gökçe, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin, 100 Köy Okuluna 100 Kütüphane Projesi’nin sosyal belediyecilik anlamında önemli bir başarı olduğunu belirterek, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye, Saimbeylililer adına teşekkür etti. Öğrencilere Başkan Hüseyin Sözlü’nün selamlarını ileten Mustafa Şahin Gökçe, “Adana Büyükşehir Belediyesi’yle birlikte, halkımıza hizmet etmenin, verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hüseyin Sözlü Başkanımız, halkımızın eksiklerinin giderilmesi, onların refah toplumunun bir parçası haline gelmesi için biz ilçe belediyelerine büyük destek veriyor. Bugün de sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri icra ediliyor ve öğrencilerimize çeşitli eğitim ve ihtiyaç malzemesi dağıtılıyor. Halkımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Malzemeleri Başkan Mustafa Şahin Gökçe ve Büyükşehir bürokratlarının elinden alan öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.