Akciğer rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü özel hastanede gece yarısı hayata veda eden 3 çocuk babası merhum Hacı Mehmet Çetin, bugün sabah hastaneden alınarak, yaşadığı Adana merkez Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi Beyazevler Parkı yanındaki 12'ler Apartmanı'ndaki evinden alınarak Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlığa getirildi.
Burada yapılan cenaze yıkama işlemleri sonrası merhumun cenaze namazı kılındı. Törene, Adana ESOB Başkan Vekili Mustafa Göktaş, Adana Çiçekçiler Esnaf Odası Başkanı ve Birlik Denetim Kurulu Üyesi Süleyman Oğuz ile çok sayıda çiçekçi esnafı, merhumun eşi Selda, annesi Muazzez, kardeşi Mustafa Çetin, çocukları  Tekincan, Baki, Yağız ile akrabaları ve dostları da katılarak gözyaşı döktüler.

Cenaze namazı, merhumun naşı, Çukurova Belediyesi'ne ait cenaze aracı ile Yumurtalık ilçesinin Narlıören köyüne götürülerek dualar ile toprağa verildi.  Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek de, Başkan Oğuz'u arayarak Çetin Ailesi'ne taziyede bulunarak, başsağlığı diledi.