Yeniden Başkanlığa seçilen Doğan yaptığı açıklamada “Süreç içerisinde tecrübelerimiz ve düşlerimizin gerçekliğe dönüşmesi adına mücadelemiz tazelenmiştir.”dedi. Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) Adana Şube Başkanı Kenan Doğan “Genel kurulumuz öncesinde katılımcı ve söz sahibi olmaya davet ettiğimiz birçok meslektaşımızın katılım sağladığı ve beraberce yürüttüğümüz genel kurul sürecimiz; emekten, özveriden ve bilimden yana saf tutan, “genç” çevre mühendisleri lehine başarılı şekilde neticelendi” diye konuştu.

“MESLEKTAŞLARIMIZ BİZE OMUZ VERDİLER”

“Nice engeli aşıp ulaştığımız başarıların, meslektaşlarımız tarafından görmezden gelinmeyeceğine inancımız, her daim mevcuttu ve bundan zerre şüphemiz yoktu” diyen Doğan sözlerini şöyle sürdürdü;

“Meslektaşlarımız yaşamın sürdürülebilirliğinde, ortak değerimiz olan çevrenin ve mesleki hakların savunmasında, korkusuzca mücadele eden bizlere el uzatıp omuz verdiler. Yanlarında ise umudumuzu her daim dinç ve mücadelemize ise ışık tutan çocuklarıyla geldiler. Şundan emin olabilirsiniz ki söyleyeceğimiz sözler ve yapacağımız işlerde, bu destekleri ve çocuklarınızın gözlerindeki ışıltıyı, asla ve asla unutmayacağız. Çevreye karşı olan sosyal sorumluluğumuzun bilinciyle hareket ederek, Adana’da çevre gündemini belirlemeye, mücadelemize hız kesmeden devam etmeye kararlıyız. Yaptığımız çalışmalardan, açıklamalardan üzerine düşen payı almak istemeyen kurum, kuruluş ve kişileri, yaşamın sürdürülebilirliği ve ortak değerimiz olan çevrenin gelecek nesillere aktarımı noktasında uyarmaya devam edeceğiz. Bilimi ve tekniği halkımızın yararına sunma yönünde inancımız sonsuzdur.  Ayrıca; bu devirde pek rağbet görmese de, kendi yaşamlarından fedakarlık edip başkaları için bir şeyler yapmayı görev olarak gören, mesleğine, meslek odasına ve ortak değerlerimize en zor zamanlarda sahip çıkan, 1. ve 2. dönem şube yönetim kurulumuzdaki yol arkadaşlarıma, katılım sağlayan, desteğini esirgemeyen tüm üyelerimize ve beni hiçbir zaman şaşırtmayan çalışan, emek veren öğrenci arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”


Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) Adana Şubesi yeni yönetimi şu isimlerden oluştu. Başkan Kenan Doğan,  Şube Sekreteri Zuhal Bozok Sağır, Sayman Emine Su Turan, Üyeler Baha Akyüz, Hasan Tarı, Hakan Güngördü ve Agah Oktay Acaroğlu.