ADRO Başkanı Akdağ, mesaj yayımlayarak turizm camiasının Kurban Bayramı’nı kutladı . Akdağ, Dini bayramların, örf ve adetlerin yoğun yaşandığı,maneviyatın ön planda olduğu özel günler olduğunu belirtti.

Bu özel günleri daha iyi değerlendirmek için,seyahat acentalarının tur organizasyonları düzenlediklerini ifade eden Akdağ, ‘’Düzenlenen bu organizasyonlar, turizmde yoğun hareketlilik yaratmakta ve bu hareketlilik turizmcinin yüzünü güldürmektedir. Kurban bayramı dolayısı ile bölgemizde de yoğun bir turizm hareketliliği yaşanmaktadır. Yaşanan bu hareketlilik turizm firmaları ile turist rehberlerini memnun etmektedir’’ dedi. Akdağ, şunları kaydetti:

‘’Bilindiği gibi Turist Rehberi,Ülkemizin tanıtımında,tur organizasyonlarının vazgeçilmezidir. Aldığımız bu olumlu sinyaller;önümüzdeki günlerde bölgemize yönelik,turizm hareketliliğinin artacağı anlamı çıkmaktadır.Bu nedenle,gelen turistlere daha kaliteli hizmet sunabilmek için, Rehberlerimize yönelik Uzmanlık seminerleri düzenleyeceğiz.

Bu vesile ile; halkımızın, turizm camiasının ve bu gibi muayyen günlerde,kendi eş,dost ve aileleri ile olmaları gerekirken,ülke turizminin tanıtımında görev alan meslektaşlarım olan turist rehberlerinin Kurban Bayramını kutlar,huzurlu bir bayram geçirmelerini dilerim.’’