Adana’da kardeşine şort giydiremediği için 8 yaşındaki üvey oğlu M.E.G.'yi dövüp, 43 yaşındaki eşi Fatma Tuğba Vatansever' de ölümle tehdit ettiği iddia edilen 54 yaşındaki Yılmaz Vatansever hakkında 5 yıl 6 ay hapis cezası istemiyle dava açıldı. Dayakçı baba, "Bir anlık sinirle tokat attım" dedi.
Düzce'de yaşayan Fatma Tuğba Vatansever, ilk eşinden boşandıktan sonra Yılmaz Vatansever ile evlendi. Vatansever'in ilk eşinden olan 8 yaşındaki M.E.G.'in ardından 4 yaşındaki Zülfikar Efe ve 2 yaşındaki Mesude Yaren isimli çocukları oldu. 
İŞSİZLİK ŞİDDETİ
Yılmaz Vatansever işsiz kalıp iş bulamayınca Adana'ya taşındı. Faturaları ödenmeyince evin elektrik ve suyu kesildi. İşsiz olması nedeniyle devamlı bunalıma giren Vatansever, eşine ve çocuklarına şiddet uygulamaya başladı. 
ŞORT GİYDİRME DAYAĞI
Vatansever, 28 Temmuz'da evde bulunduğu sırada üvey oğlu M.E.G.'den küçük kardeşi Zülfikar Efe'ye şortunu giydirmesini istedi. Küçük çocuk, şortu giydiremeyince üvey baba çılgına döndü. "Bir şortu giydiremiyorsun" diyerek tokatlayarak dövmeye başladı.
‘YETİŞİN EŞİM OĞLUMU ÖLDÜRECEK'
Anne Vatansever oğlunu eşinin elinden kurtaramayınca, 155'i arayarak "Eşim oğlumu döverek öldürecek yetişin" diyerek yardım istedi. Eve gelen polisler, küçük çocuğu dayakçı babanın elinden kurtardı. 
5.5 YIL HAPSİ İSTENDİ
Anne Vatansever ve 3 çocuğu sığınmaevine yerleştirilirken gözaltına alınıp serbest bırakılan dayakçı üvey baba Yılmaz hakkında Adana 7'inci Sulh Ceza Mahkemesi'nde "Basit yaralama, tehdit ve hakaret" suçlarından dava açıldı. İddianamede, üvey babanın küçük çocuğu darp ettiği, araya giren eşini de " S....git. ananın evine senide öldürürüm."diyerek hakaret ve tehditte bulunduğu belirtildi. 
'SİNİRLE TOKATLADIM'
3 ayrı suçtan 5 yıl 6 ay hapis cezası ile cezalandırılması istenen ve önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak olan Vatansever, üvey oğluna bir anlık sinir sonucu tokat attığını söyledi.

GÜNAYDIN ADANA GAZETESİ