Haftanın her günü saat 10:00, 12:00, 14:00, 16:00 ve 18:00 saatlerinde İskele Kafe’den hizmet verecek olan Derin Sis1 adlı tekne ile vatandaşlar barajın doğal güzelliklerin görme imkanı bulacaklar.

            Öte yandan İskele Kafe ve Restoran’da ise vatandaşlara tantuni, iskele köfte, alabalık, sıkma, börek, içecek olarak ise çay meşrubat çeşitleri, neskafe ve yöreye özgü çıtımık kahvesi ile hizmet verileceği kaydedildi. 

            Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan, Kozan Barajını turizme kazandırma çalışmalarının önemli bir ayağı olan tekne turu için ilk adımın geçtiğimiz yıl atıldığını söyledi. Başkan Özgan, “Menfur bir olay sonrasında yakılan Derin Sis adlı teknemizin yerine yapmış olduğumuz çalışmalar sonrasında İskele Tesislerini yapıp beraberinde Derin Sis1 adını vermiş olduğumuz teknemizi hizmete sunduk. Hiçbir menfur saldırı bizi doğru bildiğimiz yoldan saptıramaz ve saptıramayacaktır. Kozan Barajı İskele Tesisleri Allah’ın izniyle bölgemiz halkına en güzel hizmeti sunacaktır. Hemşerilerim her şeyin en iyisine layıktır. Onlar için ne yapsak azdır.” Dedi.