Ekolojik Yaşam Çiftliği Ekotepe’de organize edilen programda, firma çalışanları haftanın stresini atarken, program sonunda yetişkinler için düzenlenen takım çalışması eğitimleri ile çocukları için düzenlenen zeytin toplama yarışması sırasındaysa eğlence dolu anlar yaşadı.

 

Hayat Holding bünyesinde faaliyet gösteren Kastamonu Entegre (KEAS) Adana Fabrika Direktörlüğü, Beyaz Yaka ve Gri Yaka çalışanları için muhteşem bir hafta sonu programı düzenledi. Beyaz Yaka ve Gri Yaka çalışanları ve aileleri olmak üzere toplam 130 kişiyi Ekolojik Yaşam Çiftliği Ekotepe’de pazar kahvaltısında bir araya getiren Kastamonu Entegre Adana Fabrika Direktörü Ergin Turan, mutlu ve keyifli bir hafta sonu geçirdiklerini söyledi.

 

TURAN: “TAKIM ÇALIŞMASI, BAŞARIYI DA BERABERİNDE GETİRİR”

Kahvaltı sonrasında KEAS Adana Fabrika Direktörü Ergin Turan, Beyaz Yaka çalışanlarına takım çalışmasının önemini anlattı. Başarıya giden yolun mutlak suretle takım çalışmasından geçtiğinin altını çizen Ergin Turan, Takım çalışmasında en önemli olgunun da motivasyon olduğunu vurguladı. 3 ayrı video gösterisi ile takım çalışmasını anlatan Turan, takım çalışmasının püf noktalarına dikkat çekti.

 

AKÇAN, HANIMLARA İLETİŞİMİN RENGİNİ ANLATTI

Bu arada Sinerji Eğitim Firması’ndan Gül Akçan, firma çalışanlarının eşlerine ‘Hayatımızda ve İletişimde Gökkuşağı’ isimli sunum başlığı altında iletişimin önemini anlattı. Günümüzde insanların iletişimin tüm renklere sahip olduğunu belirten Akçan, renklerin iletişimdeki önemine dikkat çekti. 

 

TURAN: “HANIMLARDAN ISG KONUSUNDA DESTEK BEKLİYORUZ”

Etkinlik kapsamında ayrıca firma çalışanlarının eşlerine hitap eden Ergin Turan İş Sağlığı ve Güvenliği (ISG) konusunda hanımlara büyük görevler düştüğünü söyledi. Firma olarak tesislerinde ISG konusunda her türlü önlemi aldıklarını ve gerekli uyarı ile hatırlatmaları da sık sık yaptıklarının belirten Turan, “Fabrikamızda iş kazası olsun istemiyoruz. Bu nedenlerle uzmanlarca ve yasalarda belirtilen tüm kural ile kriterlere fazlasıyla riayet gösteriyoruz. Ancak bunun dışında biz çalışanlarımızın eşlerinden bu konuda destek bekliyoruz. Hanım kardeşlerimizin eşlerine ISG konusunda daha fazla baskı yapmalarını istiyoruz.” dedi.

 

Ergin Turan, yaptığı kısa konuşma sonrasında firma çalışanlarının eşlerine günün hatırası olarak çeşitli hediyeler takdim edip, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

ÇOCUKLAR TABİATLA BULUŞMANIN SEVİNCİNİ YAŞADI

Bu arada minikler ise zeytin ağaçları ile kaplı olan Ekotepe Çiftliği’nde gönüllerince vakit geçirdiler. Zeytin ağaçları arasında tabiatla buluşan çocuklar, takımlar halinde zeytin topladılar. Yapılan yarışma sonucunda başarılı olan grup ise ekolojik zeytinyağı ile ödüllendirildi.

 

ÇOCUKLARA EKOSİSTEMİN ÖNEMİ ANLATILDI

Bu arada yapılan yarışma sonrasında Ekotepe Çiftliği’nin sahibi Ahmet Yıldırım, geleceğin teminatı olan çocuklara ekosistemin önemini anlattı. Çocuklardan ekosistem konusunda duyarlı davranmalarını isteyen Ahmet Yıldırım, “Yeryüzünde bulunan tüm canlılar yani ağaçlar, kuşlar, böcekler belirli bir süre hayatta kaldıktan sonra yok olurlar. Ancak bu sırada başka bir canlıya hayat verirler. İşte içinde yaşadığımız dünya milyonlarca yıl böyle bu ekosistem sayesinde var oldu ve bundan sonra da yine aynı sistemle var olacak.” dedi.

 

KEAS ADANA ÇALIŞANLARI, TURAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Bu arada KEAS Adana Direktörlüğü çalışanları kendileri için muhteşem bir hafta sonu programı düzenleyen, Ergin Turan’a teşekkür etti. KEAS Adana Direktörlüğü tarafından düzenlenen sosyal aktiviteler sayesinde büyük mutluluk yaşadıklarını söyleyen firma çalışanları, “Bu tür programlar sayesinde ailelerimizle dolu dolu vakit geçirme fırsatı yakalamış oluyoruz. Ailelerimiz iş arkadaşlarımızla tanışırken, bunun sonucunda işyerindeki ilişkilerimiz de daha da kuvvetleniyor. Sayın Direktörümüz Ergin Bey’e, bizler için düzenlemiş olduğu sosyal aktiviteler sırasında ailelerimizi de unutmadığı için ayrıca teşekkür ederiz.” şeklinde konuştular.