Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı Otobüs İşletme Müdürlüğü’nde görevli Çevre Mühendisi Recep Yetiş, Makina Mühendisi Umut Mete ve belediye otobüs şoförleri Sadegül Yanlıç ve Nilgün Çelik, Engelliler Meclisi’ne teşekkür ziyaretinde bulunduklarını belirttiler.

Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Ali Duran Karakaya da, içinde 209 belediye otobüsü şoförünün de bulunduğu 40 kişiye 20 gün süren bir eğitim semineri verdiklerini belirterek, “Engelli Bireylerle İletişim başlıklı bu eğitim seminerinde arkadaşlarımıza engelli bireylere nasıl davranacaklarıyla ve engelsiz yaşamla ilgili bilgiler verildi. Bu eğitim semineri engellilere olumlu yansıdı. Şimdi arkadaşlarımız teşekkür etmek için bizi ziyaret ettiler” dedi.

Adana’da engellilere bakış açısının değişmesinde ve engellilerin yaşamının kolaylaşmasında Zihni Aldırmaz döneminin bir milat olduğunu anlatan Ali Duran Karakaya, “Sayın Başkanımız Zihni Aldırmaz göreve geldikten sonra engellilerle ilgili önemli çalışmalar yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Bize her konuda destek oldu. Kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyarette Kent Konseyi Engelliler Meclisi 2. Başkanı Taciser Ceylan ve Genç Engelliler Spor Kulübü Başkanı Celal Karadoğan da hazır bulundu.