Expel İlaç, bu kapsamda Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde 12 bin metrekare  alana 500 zeytin fidesi dikerek ‘Hatıra Ormanları’ kapsamında ağaçlandırma çalışması yaptı.  Hatıra Ormanı’ndan elde edilen gelir öğrencilere burs olarak verilecek.

500 AĞACA CAN VERİLDİ
Expel İlaç’ın gelecek için bugünden attığı her  adımına, bundan sonraki nesillerin korunmuş bir dünyada yaşayabilmeleri hedefi yön veriyor. Bu hedefe doğru bir adım daha atan Expel İlaç, ‘Hatıra Ormanı’ ile yarınlara nefes verecek tam 500 ağaca can verdi.

DOĞANIN KORUNMASI ADINA…

Sosyal sorumluluk projeleri, eğitime ve çocukların sağlıklı büyümesine yönelik bilinçlendirme, farkındalık, gelişim projeleri ile sektörüne de örnek olacak şekilde planlı ve yoğun bir çaba harcayan Expel İlaç, doğanın korunması adına da bir adım attı. Gelecekte temiz havaya, yeşil bir çevreye, nefes alınabilecek doğal alanlara daha fazla ihtiyaç duyulacağından yola çıkarak hareket eden Expel, hızla artan nüfus, şehirleşen doğa, yükselen devasa binalar, etrafı saran geniş caddeler arasında insanın temiz ve sağlıklı nefes alabilmek için daha az imkanı olacağına dikkat çekiyor.