Özülkü Sağlık Grubu’ndan Güney Adana Hastanesi sosyal sorumluluk projelerine bu kez  de “Ücretsiz toplu sünnet şöleni” ile devam ediyor. Latif Doğan ve bazı sanatçıların katılacağı sünnet şöleni Pazar günü yapılacak.

SOSYAL DAYANIŞMAYA ÖNEM

Özel Güney Adana Hastanesi, kurulduğu günden beri sosyal dayanışmayı ön planda tutuyor. Daha önce, bayanlarda en sık rastlanılan rahatsızlıklarla ilgili bilgilendirme toplantısı, hasta yakınları için yemekli, müzikli eğlence düzenleyen Güney Adana Hastanesi yetkilileri, şimdi de tüm masrafları hastane tarafından karşılanmak üzere toplu sünnet şöleni için yoğun hazırlık yapıyor.

LATİF DOĞAN COŞTURACAK

Şebnem Arda’nın sunacağı, ünlü sanatçı Latif Doğan’ın konser vereceği toplu sünnet şöleni, Pazar günü saat 18.00’de Akkapı Güney Yıldızı Stadyumu’nda gerçekleştirilecek ve giriş ücretsiz olacak. Her konuda yöre halkı ile bütünleşen Özel Güney Adana Hastanesi’nin sahibi Bülent Özülkü “Sosyal dayanışma çabalarına okulların açıldığı günlerde, yöre öğrencilerine burs vererek devam edeceklerini” söyledi. Sünnet Şölenine çok sayıda başvuru yapıldığı ve bütün çocukların sünnet kıyafetlerinin hastane yönetimi tarafından sağlandığı öğrenildi. Sünnet olacak çocuklara hediyelerinin yerel yöneticiler ve Bülent Özülkü tarafından takdim edileceği belirtildi.