Dört kategoride 130 katılımcının yer aldığı yarışmaya, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’un eşi Aylin Coş ve kızları Hatice Beyza Coş,Yüreğir Belediye Başkanının  Eşi  Mehtap Çelikcan ,il Milli Eğitim Müdürünün eşi  Mukadder Selamet,Çağlayan Derneği başkanı Özlem Çavdar,Seymer Başkanı Nurten İrday   da katılarak, destek verdi.

Dört kategoride 130 veli yarıştı

Anaokulu Müdürü Ramazan Başol, açılış konuşmasında,“Okul aile birliğimiz, birlik ve beraberliği, kaynaşmayı sağlamak için böyle bir etkinlik organize ettiler. Kendilerini bu anlamlı davranışları nedeniyle kutluyorum'' dedi.  Bağış amaçlı düzenlenen yarışmada 130 velinin yapmış olduğu sıcak yemekler, yöresel yemekler, sütlü tatlılar ve zeytinyağlı yemekler sergilendi. Jürinin yaptığı değerlendirmenin ardından pastalar kategorisinde Vahide Özkaya,  zeytinyağlılarda  Filiz Arslan, şerbetli tatlılarda ise Nardane Demiralp birinciliği elde ettiler. Dereceye girenlere başarı plaketi, başarı belgesi ve gelişim kitapları veridi.

Ödülleri Aylin Coş verdi

Dört kategori de ayrı ayrı değerlendirmelerle birinci olan veliler ödülünü Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un eşi Aylin Coş’un elinden alırken dereceye girenlerin açıklanmasından sonra tüm yemek ve pastalar okulun öğrencileri ve misafir katılımcılara satışa sunuldu. Elde edilen gelirin, Adana ve Diyarbakır'da kardeş okul ve ailelerin yararına kullanılmak üzere bağışlanacağı açıklandı. Etkiliğin sonunda, okul müdürü Ramazan Başol,  jüri üyelerine çiçek ve Kitap  vererek teşekkür etti.