Bir süredir bakım-onarım çalışmaları yapılan Hayal Park tesislerin açılışına katılan Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, halkın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılandı. Açılışta konuşan Başkan Çetin, belediye başkanlığının 7. ayından itibaren “Yapacağız, açacağız dönemini geride bıraktıklarını” hatırlattı. Çetin, ‘’Binlerce üyesiyle yoğun ilgi odağı olan ve yılda 2,5-3 milyon lira zarar eden Hayal Park tesislerini akılcı yönetimle zarar etmekten kurtardık. A’dan Z’ye 5 yıldızlı otel kalitesinde yeniledik ve Çukurova Belediyesi şirketine devrettik. Şimdi en iyi şekilde işletilecek ve halkımıza daha iyi hizmet verilecek. Halka en iyi hizmeti vermenin haklı gururunu yaşıyoruz’’ diye konuştu.

15 AYDA TAM 25 PARK

‘’Biz biliyoruz ki bir iş nasıl başlarsa öyle devam eder’’ diyen Başkan Çetin, ‘Sizlerin verdiği oyun hakkını vermek için göreve geldiğimiz günden beri hiç dur durak bilmeden çalışıyoruz. Çukurova’nın tüm mahallelerini ilkini Belediye Evleri Mahallesi’nde açtığımız Su Oyunları Parkları ile donatacağız,  seneye bitmiş olacak. Adana’mıza temalı parklar kazandıracağız ve belediyemizin kasasından tek kuruş çıkmadan akılcı yönetimle bu hizmetleri yapacağız. Mevcut parkları yenilediğimiz gibi 15 ayda tam 25 parkı açarak rekora imza attık. 4 Ağustos Salı günü parklarımızın açılışını yapmanın mutluluğunu vatandaşlarımızla birlikte yaşayacağız’’ diye konuştu.

JURASSİC PARK’A 250 AĞAÇ DİKİLECEK

Soner Çetin, konuşmasında Jurassic Park tartışmasına da değindi. İddia edildiği gibi parkta ağaç kesilmeyeceğini bir kez daha vurgulayan Başkan Çetin, “Adana’mızı bu ve benzeri projelerle cazibe merkezi haline getirmek durumundayız. Jurassic Park’ı 15 Eylül’de açtığımızda göreceksiniz; Mersin’den, Niğde’den, Hatay’dan, Osmaniye’den, hatta Gaziantep’ten bile bu parkı görmeye her gün binlerce kişi gelecek.  Bırakın ağaç kesilmesini, bir tek yaprak bile dökülmeyecek ve buradan ilan ediyorum: Jurassic Park’a 250 yeni ağaç daha dikeceğiz” dedi