Kabasakal mevkiinde gerçekleştirilen Ağaç dikim şenliğine gönüllü gençler katıldı.

“Sevgiyle yoğrulmuş ellerin kocaman yürekleriyle birlikte toprağa can olsun nefes olsun” diyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak sözlerini şöyle sürdürdü:

"Adana Gençlik Merkezleri ve Orman Genel Müdürlüğü ailesi olarak gençleri orman ve ağaç sevgisini aşılamayı hedeflediğimiz etkinlikte gönüllü gençlerimizle birlikte olduk. Şenlik havasında geçen bir program ile fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Gençlerin kaynaşmasına ve unutulmaz bir gün yaşamalarına da vesile olduk. Orman Bölge Müdürlüğümüz katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz etkinliğe katılan herkes günün anısına çeşitli türlerdeki fidanlara elleriyle hayat vermelerinin heyecanını yaşadık. Gelecek nesillere bir nebze de olsa nefes olacak katkıyı vermiş oldukları için, kendilerine teşekkür ediyorum."


Program bitiminde ise Adana Orman İşletme Müdürlüğü tarafından ağaç dikimine katılan tüm katılımcılar ve öğrencilere simit, ayran ikramı edilerek gençlere, ağaçların öneminin ifade eden ağaç logolu şapka hediye edildi.

Ayrıca fidan dikim törenine Adana Gençlik Hizmetleri Şube Müdürleri Halit Yılmazel, Mustafa Uyanık, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Bucaköz ve personeller ile Seyhan Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun ve Yüreğir Gençlik Merkezi Müdür Habip Bilgin ile personelleri katıldı.