Adana müzik merkezi kuruluşunun otuzuncu yılı nedeniyle düzenleyeceği etkinliklerden elde edeceği geliri, Seyhan Soroptimist kulübünün özveri ve başarı ile yürüttüğü  ''Mesleğim Umudum" projesine bağışlayacağını açıkladı.

Adana müzik merkezinin yönetim kurulu başkanı Faik Kasapoğolu, Seyhan Soroptimist kulübü tarafından yürütülen proje ile ilgili detayları, kulüp üyesi ve aynı zamanda proje koordinatörü Esin Parlak' tan duyduğunda çok etkilendiğini ifade etti. Kasapoğlu yıllarını verdiği meslek yaşamında bir çok sosyal duyarlılık projesine katkıda bulunduklarını, ancak engelli kadınlara meslek edindirmek üzere yola çıkmış olan " Mesleğim Umudum" projesinin kendisini ve tüm ekibini çok etkilediğini ifade etti.


Seyhan Soroptimist kulübü başkanı Duygu Sezginer ile yaptıkları görüşmede, kulüp başkanı ve üyelerinin proje ve engelli kadınlar konusunda göstermiş olduğu hassasiyetin yoğunluğu karşısında duyarsız kalamadığını belirten Kasapoğlu, Adana'da otuz yıldır başarı ile varlığını sürdüren müzik merkezinin bu projeye katkı sunmak için harekete geçtiğini belirtti.


Seyhan Soroptimist Kulübü Başkanı Duygu Sezginer de, ''Bölgemiz için marka olmuş bir kurumun , projemize ve kulübümüze verdiği desteğin öneminin farkındayız , elli engelli kadına umut olmak için yola çıktık ama aldığımız desteklerle bunun çok daha fazlasını yapacağız'' dedi.


Adana Müzik merkezi adına Faik Kasapoğlu, Mesleğim Umudum projesi adına , Seyhan Soroptimist kulübü başkanı duygu Sezginer, 21 Mart 2013 tarihinde Adana Büyükşehir Belediyesi salonunda düzenlenecek etkinliğe sosyal duyarlılığı yüksek herkesi beklediklerini kaydetti.

--