Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Adana Şubesi Çağdaş ve Demokratlar Grubu, yönetim kurulu aday listesini açıkladı.
13 Ocak Cumartesi günü gerçekleşecek 13. Dönem genel kurulunda yeniden aday olduklarını açıklayan HKMO Adana Şube Başkanı Yaşar Tanrıverdi, geride kalan 2 yıllık süreçte Adana Şube’de birlik ve beraberliği tam olarak sağladıklarını vurguladı.
KATILIMCILIK VURGUSU
Meslektaşlarının her sorununa çözüm aradıklarını ifade eden Tanrıverdi, “Hepimizin ortak kaygısı mesleğimizin ve meslektaşımızın gelecek kaygısıdır. Dün olduğu gibi bugün de yarın da hedefimiz küçük olsun benim olsun değil büyük olsun hepimizin olsun. Şubemizi her alanda geliştirip hep birlikte kazanacağız. Kızgınlıkları sonlandırıp uyumlu bir çalışma dönemi başlattık ve devam ettireceğiz. HKMO Adana Şubesi, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da birlikte karar alma, birlikte üretme, birlikte yönetme biçimini, olumlu dönüşümü ve dik duruşunu devam ettirecektir. Değerli meslektaşlarımızı katılımcı yönetim anlayışı ile çağdaş, etkin, bir şube hedefiyle destek olma ya çağırıyorum” dedi.
ADAYLARI AÇIKLADI
Tanrıverdi, 13. Dönem HKMO Adana Şubesi Çağdaş ve Demokratlar Grubu Yönetim Kurulu Aday Listesi’nin şu isimlerden oluştuğunu kaydetti:
Yaşar Tanrıverdi, Ali Kuzu, Ali İhsan Atakay, Hasan Fehmi Tayfun, Mehmet Ardıç, Feyzullah Desteli, Salım Tanrıverdi.