Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve eşi Zeynep Sözlü’nün  biricik oğlu Mustafa Oğuzhan Sözlü’nün  Tüyap Fuar alanında yapılan sünnet düğünü görkemli geçti.Yaklaşık 3000 kişilik kalabalık fuar alanını hınca hınç doldurdu. Siyasileri Sivil Toplum Kuruluşlarını (STK) ve İş adamlarını bir araya getiren Mustafa Oğuzhan Sözlü’nün kirveliğini ise işadamı Okan Bahşiş yaptı.Gelen tüm konuklarını kapıda karşılayan Adana Büyükşehir Belediye başkanı sn Hüseyin Sözlü iyi bir ev sahipliği örneği sergiledi.Zeynep Sözlü’nünde her zamanki zerafeti ve misafirperverliği gözlerden kaçmadı. Hüseyin Sözlü’nün kardeşleri Sedat Vedat ,Zafer.ve Reis Sözlü’de bu mutlu günde bir eksiğin kalmaması için ağabeylerine var güçleriyle destek oldular

SÖZLÜ AİLESİ TEŞEKKÜR ETTİ

Mehteran Marşıyla Başlayan sünnet törenine üzerinde “Ne Mutlu Türküm Diyene” yazan kılıcını eline alan ve at üzerinde  gelen Mustafa Oğuzhan Sözlü, davetlileri selamladı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’de kısa bir konuşma yaparak Sünnete gelen  misafirlere teşekkür etti .Ardından sanatçı Kadir Sapmaz sahne alarak davetlileri coşturdu.Kadir Sapmaz’ın hareketli şarkılarıyla davetlilere muhteşem bir gece yaşattı. Kuranı  kerimin okunmasının ardından sünnet töreni çeşitli gösterilerle halaylarla devam etti.

OLDUKÇA RENKLİ GEÇTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı  Sadin Durmaz, Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, TESK Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Barışık,Kozan belediye başkanı Musa Öztürk . İmamoğlu belediye başkanı Gazi Adamhasan ,Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ömer Koçaklı, Ülkücü İşçiler Derneği Seyhan Şubesi Eski Başkanı Serkan Çiçek, İş adamı Kadir ve Dinçer Tümer, Ülkücü İşçiler Derneği Adana İl Başkanı Fatih Attar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP’li Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Ercan Avşar, Adana Büyükşehir Belediyesi Eski  Başkanı Aytaç Durak,Türk-Sağlık Sen Başkanı İsmet Tepe,Eski İl genel meclis üyeleri çevre il ve ilçelerden gelen Belediye Başkanları,Çeşitli partilere mensup İl ve İlçe başkanları,yönetim kurulu üyeleri,.Belediye meclis üyeleri, İş adamlarının yanı sıra çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı sünnet töreni ise  heyecanlı ve coşkulu geçti.