İncirlik Ortaokulunda düzenlenen mezuniyet kep atma töreninin açılışında konuşan Okul Müdürü İrfan Irmak  öğrencileri 8 yıllık eğitimin ardından mezun ettiklerini belirterek, bundan sonraki eğitim ve yaşamlarında kendilerini  millet ve memlekete daha faydalı bireyler olarak görmek istediklerini söyledi.

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci’de yaptığı konuşmada  şunları söyledi: “Başlamış olduğunuz eğitim ve öğretim hayatınızda 8 yılı geride bıraktınız. Hayatta birçok okuldan mezun olacakısınız. Esas olan sizi yetiştiren sizi bağımsız olarak yaşamanıza vesile olan hür ve demokratik ortamda yaşamanıza neden olan ülkemizin milli ve manevi kahramanlarımızı bilmenizi istiyorum. Geleceğin Türkiye’sinde görev almanızda ve her birinizin sorumluluğu olmasını arzu ediyoruz. Hangi bilim dalında ne olursa olun, ister hukukçu, ister yönetici, ister teknik elaman olun her zaman kendi mesleğinizde en iyi olun. Bu hem sizlere ve hem ülkemize kazandırır.”

 

Daha sonra öğrencilerin mezuniyet belgeleri dağıtıldı. Dönem birincisi öğrencinin yaş kütüğüne plaketini çaktı. Ardından da mezun olan tüm öğrenciler keplerini fırlattı.