27. Dönem Baro Başkanı Av. Mengücek Gazi ÇITIRIK, ziyarette yaptığı açıklamada;  “Üzülerek söylemek gerekir ki, hemen her gün yaşanan kadın cinayetleri, tecavüz olayları, genel olarak şiddetin, özel olarak da kadınlara yönelik şiddetin giderek yaygınlaştığı bir ülkede hukukçular çok önemli bir pozisyonda bulunuyorlar. Meslektaşlarımız bu dönem sadece adliyelerde değil, toplumun her alanında görülecektir.  Kadın, her yerde olmalıdır. Bu nedenle kadınlara her alanda pozitif ayrımcılık uygulanmalıdır” dedi.

İŞKAD Başkanı Av. Elif Doğan Türkmen de, yeni görevinde Baro Başkanı Çıtırık'a başarılar diledi. İŞKAD'ın girişimcilik projelerinin doğru bir karar olduğunu ve çok doğru bir zeminde ilerlediğini vurgulayan Av. Türkmen, "Gittiğimiz okullarda çocuklarımızın girişimcilikle ilgili bilgi sahibi olmadıklarını gördük. Bu nedenle yaptığımız projenin doğru bir karar olduğunu gördük. Adana Barosu'nun projelerinde İŞKAD olarak yer almak istiyoruz. Kadın girişimciliğini geliştirmek için çalışmalarımızın tamamını bütün bir politika haline getirmek istiyoruz. Bu konuda Baro ile işbirliğine hazırız" dedi.

Ziyarette, Adana Barosu Genel Sekreteri Av. Veli KÜÇÜK, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Özge İşisağ ŞAŞMAZ, Av. Zehra BULUT, İŞKAD üyeleri Av. Ülkü Tolunay EKİZ, Şule ANAÇ, Belgin ÖZÇELİK ve Sema SOYKAN hazır bulundu.