MURAT BERHUN - SON NOKTA GAZETESİ
Adana’da yayalara ait olması gereken kaldırımlar işgal altında. Otomobillerin ya da işyeri sahiplerinin ürünleri ile dolu olan kaldırımlar vatandaşı çileden çıkartıyor.

VATANDAŞ İSYANDA

Merkez ilçelerde hemen hemen bütün kaldırımların işyerlerinin malzemeleriyle işgal edilmesiyle yürüyemeyen vatandaşlar zorunlu olarak caddeleri kullanıyor.  Trafik kazalarına davetiye çıkaran bu duruma Belediye kayıtsız kalıyor. Kaldırımları işgal eden işyeri sahipleri caddelere de çeşitli malzemeler koyarak vatandaşların araçlarını kısa süreliğine park ederek ihtiyaçlarını gidermelerine dahi müsaade etmiyor.


KALDIRIM İŞGALİNE SON VERİN

Otomobillerin park edildiği, restoranların, çay ocaklarının masa sandalye attığı, mağazaların giysilerini sergilediği, baharatçıların, hırdavatçıların, manavların ve toptancıların malzemelerini koyduğu kaldırımlarda yürümeye zorlanan vatandaş  “Kaldırımları kullanamıyoruz. Hiç kimse kaldırım sorununa çözüm bulmadı. Yetkililerden bu konuya el atmasını istiyoruz. Kaldırım işgallerine belediye sessiz kalıyor” diye tepki gösterdiler.