Şakirpaşa Mahallesi’nde bulunan Seyhan Belediyesi İlkokulu’nda gerçekleştirilen dağıtım töreninde öğrencilere hitaben konuşan Belediye Başkanı Karalar, “Sizlerden tek istediğimiz derslerinize çalışmanız, başarılı olmanızdır. Biz belediye olarak imkânlarımız dâhilinde sizlerin eğitim öğretim hayatınızda başarılı olmanız için gerekli her türlü yardımı yapacağız. Ama sizler derslerinize çalışacak ve önce anne babalarınızın sonra bizlerin yüzünü güldüreceksiniz” dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın öğretmen olan eşi Nuray Karalar’ın da hazır bulunduğu kırtasiye dağıtım töreninde öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.


İŞTE ZEYDAN BAŞKAN’IN EĞİTİM YARDIMI SETİ

Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın gerçekleştirdiği ve Seyhan’ın tarihinde bir ilk olma özelliği bulunan eğitim yardımı setinde bulunan malzemeler şöyle; Bir çanta, kalem, silgi, kalemtraş ile kalem kutusundan oluşan kırtasiye seti, 6 parçalı Birinci sınıf ilk okuma seti, Bir adet uyum oryantasyon kitabı, bir adet öykü kitabı, bir adet okuma takip defteri ve 8 parçalı bir adet öykü seti.