Bugün ilk ziyaretini İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Malmüdürü, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü, İlçe Tapu Müdürü, İlçe Nüfus Müdürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü,İlçe Müftüsü, ilçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Özel İdare Müdürü ve Toplum Sağlığı Sorumlu Tabibiyle beraber otobüsle Bozcalar ve Küçükçınar Köylerine yapan Kaymakam Özkan, vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre sohbet etti ve onların sorunlarını dinledi.
Kaymakam Özkan köy ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda son 10 yılda köylere çok büyük ve önemli hizmetlerin götürüldüğünü, devletimizin bütün kurumlarının, yaşanması muhtemel tüm problemlerde vatandaşlarımızın yanında olduğunu belirterek “Bizler bu koltuklarda sizlere hizmet etmek için oturuyoruz. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi bizler sizlerin hizmetkarıyız. Sayın Bakanımızın da kentimize önem verdiği kadar köylerimize de önem verdiğini hepimiz çok yakından biliyoruz. Bugün sizlere Sayın Valimiz Hüseyin Avni Coş’un da selam ve sevgilerini getirdim. Vatandaşlarımızla birlikte olmayı, onların mutluluklarını, acılarını paylaşmayı çok istediğini yakından bildiğim Sayın Valimiz de bugün burada olmayı çok istediğini dile getirdi; fakat daha önce planlanan programları nedeniyle aramızda olamadığı için bizzat selamlarını iletmemi istedi. Bizim için tek bir vatandaşımızın yaşadığı en küçük bir problem bile çok önemlidir. Hiçbir vatandaşımızın herhangi bir konuda sorun yaşamasını değil; bütün vatandaşlarımızın sağlık, huzur ve refah içinde mutlu bir hayat sürmesini istiyoruz. Bu nedenle siz değerli vatandaşlarımız ve mesai arkadaşlarımızla birlikte, karşılaşacağımız bütün problemleri el ele vererek aşacağımıza yürekten inanıyorum. Özellikle tarım, eğitim, sağlık ve diğer bütün alanlarda devletimizin bütün imkanlarıyla siz değerli halkımızın yanındayız. ” dedi.
Kaymakam Özkan konuşmasına şöyle devam etti. “İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın problemlerini gidermek için çok hassas bir çalışma yürütmektedir. Bundan sonra da köylerimizdeki ihtiyaç sahiplerinin tespit edilerek başvurularının değerlendirilmesinde ve ihtiyaçlarının en hızlı şekilde giderilmesinde daha fazla hassasiyet göstereceğimizden hiçbir vatandaşımızın endişesi olmasın. Bugün sizlerle birlikte olmak bizi çok mutlu etti. Bu sıcak karşılamanızdan ve gösterdiğiniz misafirperverlikten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Devletimizin bütün kapıları her zaman bütün vatandaşlarımıza açıktır. Büyük Devletimiz her zaman ve her yerde vatandaşının yanındadır.”
Kaymakamımız Dr. Mehmet Ali Özkan, konuşmasının ardından İlçemiz Kurum Müdürleri kendi alanlarında köylerde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vererek, vatandaşlarımızdan gelen sorulara cevap verip, taleplerini dinlediler.
Daha sonra Kaymakam Özkan, köyde bulunan çocuklara hediyeler dağıtarak onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.