Düzenlenen etkinlikte ilk olarak uçurtma uçuran çocuklar daha sonra birlikte fidan dikmenin mutluluğunu yaşadı.

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi (KEAS) A.Ş. Adana Fabrikası örnek bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı. 1 Nisan günü KEAS Adana Fabrikası tarafından Suluca Şehit Mustafa Sarı İlkokulu ile birlikte 1. Floorpan Uçurtma Şenliği etkinliği düzenledi. Yapılan etkinlikte 700 adet uçurtma hazırlanırken, hazırlanan uçurtmalar uçurtma şenliğine katılan öğrencilere ücretsiz olarak dağıtıldı.

Renkli görüntülerin yaşandığı uçurtma şenliğine Suluca Şehit Mustafa Sarı İlkokulu öğrencilerinin yanı sıra Kızılkaş Köyü’nden 30 öğrenci de misafir olarak katıldı. Hep birlikte uçurtma uçurmanın keyfini yaşayan çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı. Saatlerce uçurtma uçurmanın sevincini yaşayan çocukları kendilerine bu şenliği hazırlayanlara teşekkür etti.

ÖĞRENCİ VELİLERİ OKULDA KERMES AÇTI

Bu arada öğrenciler uçurtmalarını uçururken velileri de Suluca Şehit Mustafa Sarı İlkokulu’nda kermes açtı. Evlerinde hazırlamış oldukları yiyecek ve içecekleri gelirini okula bağışlamak üzere satışa sunan öğrenci velileri, çocukları ile birlikte keyifli bir hafta sonu tatili geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

TURAN: ÇOCUKLARIN YAŞADIĞI MUTLULUK TARİFSİZ OLDU

Yapılan etkinlik hakkında bilgi veren KEAS Adana Direktörü Ergin Turan, bu yıl ilkini gerçekleştirmiş oldukları uçurtma şenliğini gelecek yıllarda da organize edeceklerini söyledi. Uçurtma uçuran çocukların yaşamış olduğu sevinç ve mutluluğa ortak olduklarını belirten Ergin Turan, “Fabrikamıza yakın olması nedeniyle Suluca Şehit Mustafa Sarı İlkokulu’nda böyle bir etkinlik yapmaya karar verdik. Okulun sosyal projelerine destek vermek amacıyla düzenlemiş olduğumuz bu etkinlikte en az çocuklar kadar mutlu olduk. Çocuklarımızın uçurtmalarını uçururken yaşamış oldukları mutluluğun gerçekten tarifi yok. Bu sevinç ve mutluluğu gördükten sonra, bu yıl ilkini yapmış olduğumuz şenliğimizini gelecek yıllarda da devamını yapmaya karar verdik.” dedi.