İlçe genelinde park yapım çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kozan Belediyesi, geçtiğimiz haftalarda da Mahmutlu Mahallesindeki Tepe Parkın yenileme çalışmalarına başlamıştı.

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk'ün talimatı ile Çelen Sürücü Kursu Parkında başlatılan yeni park projesinde basketbol sahası, büyük oyun grubu, kafeterya, oturma grupları, yürüyüş yolları, engelli ve normal tuvalet, çeşme, fitness aletleri, süs havuzu ve ekmek büfesi bulunuyor.


İlçedeki park ve sosyal yaşam alanlarının sayısını her geçen gün artırarak modern ve daha yaşanabilir bir kent olma yolunda hızlı adımlarla ilerlediklerini kaydeden Belediye Başkanı Musa Öztürk;"Amacımız tüm mahallelerimizde vatandaşlarımızın dinlenebileceği, aileleri ile vakit geçirebileceği sosyal yaşam alanları oluşturmaktır. İlçemizi daha yaşanabilir, daha yeşil bir hale getirmek ve yavrularımıza en tabi hakları olan oyun oynama imkânını sağlamak için yeni parklar yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Mahallelerinde yapımına başlanılan parkın geniş bir bölgeye hitap edeceğini belirten Karacaoğlan Mahalle Muhtarı Sinan Görüş, park çalışmaları ve mahallesine gelen diğer belediye hizmetleri için Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk'e ve ekiplerine teşekkür etti.

Kozan Belediyesi Mahmutlu Mahallesi’nde yapımı devam eden Tepe Park’ta ise son olarak oyun gruplarını ve fitness aletlerini yerleştirdi. Parkta çim ekim çalışmalarına başlanacağı belirtildi.