Karacaoğlan, Şevkiye ve Cumhuriyet mahallelerinde yürütülen çalışmalar kapsamında 7 bin metrekare civarında parke döşenecek.

Vatandaşlardan gelen talep üzerine 3 mahallede başlatılan kilit parke döşeme çalışmaları Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Şantiye Şefliği ekipleri tarafından yapılıyor. Kilit parke ve yağmur oluğu döşeme çalışmaları Cumhuriyet mahallesi Burçak sokakta tamamlanırken, Şevkiye mahallesi Nehir sokak, Karacaoğlan mahallesi Ferah ve Itır sokaklarda devam ediyor.

Belediye ekiplerinin gerek ilçe merkezinde gerekse kırsal mahallelerde, vatandaşların istek ve şikayetleri doğrultusunda yol bakım ve onarım çalışmaları yaptığını dile getiren Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, iklim şartları el verdiği ölçüde parke çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Kozan belediyesi ekipleri yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarına da aralıksız devam ediyor. Halen Karacaoğlan ve Tufanpaşa mahallelerinde yürütülen yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarına Şevkiye mahallesinde de başlanacağı belirtildi.