Kozan Belediyesi Şantiye Şefliği’ne bağlı ekiplerin yürüttüğü çalışmalar kapsamında Çokak köyünün yollarında asfaltlama hazırlığı yapılıyor. Köy muhtarı ve vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda yapılan çalışmayla köy içerisindeki yaklaşık 2 kilometrelik yolun asfaltlanacağı belirtildi.

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk Çokak köyünü ziyaret ederek, şantiye şefliğinin yürüttüğü çalışmaları yerinde inceledi. Köy muhtarı Üzeyir Çürük’ün ev sahipliği yaptığı ziyarete çevre köylerin muhtarları da katıldı. Köylerinde yürütülen çalışmalardan dolayı Başkan Musa Öztürk ve ekibine teşekkür eden muhtar Çürük, Kozan Belediyesi’nin Çokak köyüne düzenli olarak hizmet verdiğini dile getirdi.


Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, belediye ekiplerinin köylerde devam eden çalışmaları hakkında muhtarlara ve vatandaşlara detaylı bilgi verdi. Başkan Öztürk konuşmasında; “Özellikle kış aylarında vatandaşlarımızın bitmeyen çilesi olan bozuk köy yollarımızda sürdürdüğümüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu süreçte Çokak köyümüzden başladığımız çalışmayla köylerimizin ara yollarının bakım ve onarımını yapıyor, kumlama çalışmaları da tamamlandıktan sonra yolları asfalta hazır hale getiriyoruz. Büyükşehir Yasasının getirdiği tüm olumsuzluklara ve kısıtlı imkânlarımıza rağmen, mazeretlerin arkasına sığınmıyor, köyde yaşayan vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Çokak’ta köy içerisindeki ara yollarda devam eden zemin çalışmalarımızı tamamladıktan sonra, bahar aylarında da yolların asfaltlamasını yapacağız.” dedi.

Kozan Belediyesi Şantiye Şefliği’nin yol çalışmaları Çokak'ın ardından Kuyuluk, Bulduklu, Hacıbeyli, Yastıçalı ve Anavarza köylerinde devam edecek.