Baro Başkanı Av. Veli Küçük de, yeni seçilen Baro Meclisi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Birlikte yönetme kültürüyle baromuzun çıtasını daha yukarılara taşımanın gayretinde olacaklarını ifade etti.  Yönergesi gereği mutat olarak Baro Meclis Toplantılarının yapılmasını arzuladıklarını kaydeden Av. Küçük, “Baro meclisimizi biz çok önemsiyoruz. Meslektaşlarımızın sorunlarının tespiti ve çözümlerine dair çalışmalar yapılması ve bize yol gösterici öneriler sunulması verimliliğimizi daha da artıracaktır.” dedi.

BAŞKAN AV. KÜÇÜK, ANKARA’DA BAROLARIN SORUNLARINI ANLATACAK

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, 15 Mart 2019 tarihinde Ankara’da Çankaya Köşkü’nde 7 ilin baro başkanlarının (Ankara, İstanbul, İzmir, Trabzon, Diyarbakır, Erzurum ve Adana) katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurum Başkanlığınca düzenlenecek toplantıya davet edildiğini, toplantıya Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu üyelerinin de katılacağını belirtti.
Toplantıda baroların çalışmaları, faaliyetleri ve sorunları hakkında çözüm önerilerin, görüş ve düşüncelerin ortaya konulacağını ifade etti.

Baro Meclis Başkanı Av. Mustafa Canberk de baro yönetimine gelen mesleki sorunların çözümüne katkı sunmak için düşünce, öneri ve görüşlerini paylaşacaklarını belirtti.

Sohbette, ülke gündemi ve mesleki sorunlar ile çözüm önerileri de tartışıldı.

Görüşmede, Baro Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Miyesser Ersalan Önenli, Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin, Av, Mert Kuşdemir de hazır bulundu.