Adana PTT Başmüdürü Kani GÜMÜŞOĞLU ile makamında yapılan görüşmede Başkan ERDOĞAN Memur Sen ile ilgili ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Başkan ERDOĞAN “ Memur Sen olarak, kamu çalışanlarının haklarını korumak, geliştirmek, çalışma ortamlarını iyileştirmek ve performanslarını artırıcı yönde çalışmalar yaptıklarını söyledi. Aynı zamanda Ülkemizin sorunlarının çözümünün paydaşıyız, ülkemizin değer ve değer yargılarının yanında tüm Milletimizle bütünleşerek, insanlığı kucaklayan bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlayış içinde ülkemizdeki ekonomik sorunlarla, terörle mücadelede kardeşlik anlayışıyla; devletimizle, milletimizle bu konuların üstesinden gelirken, yanı başımızdaki Suriye’yi, Irak’ı, Filistin’i, Gazze’yi, Mısır’ı düşünmememiz mümkün değildir. Demokrasinin gelişimi ve Milletlerin inandıkları gibi özgür olarak kendi iradelerinin tercihleri doğrultusunda yönetilmesinin hep savunucusu, tarafı olduk. Bu sebeple Mısırda Mısır Halkını yok sayan ve darbe ile yönetime el koyup şiddet içermeyen eylem içindeki halka karşı katliam yaparak insanlık suçu işlenmesinin de karşısında olarak tavrımızı koyduk. Ankara Sıhhıye meydanıda bu konuyu kınamak ve Dünya gündemine taşımak için yüzbinlerin katılımıyla miting yaptık. Dünyanın neresinde olursa olsun zulme uğrayan insanların, etnisitesine, inancına, rengine bakmadan yanında olduk, onların sesi olduk ve yardımlarına koştuk. Memur Sen önce insan misyonu doğrultusunda yoluna devam etmektedir. Ülkemizin demokrasisini geliştirmek ülkümüzden geri durmadan, vesayetin deşifre olması için millet ve millet iradesinin yanında, insanlığın yanında olarak değerler sendikacılığımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Birlik Haber Sen’in toplu sözleşmede PTT Çalışanları için özellikle posta dağıtıcıları için önemli kazanımlar elde etmiştir. Bu kazanımlar PTT çalışanlarına hayırlı olsun. Önceliğimiz insan olup, çalışmalarımız tüm insanlığın refahı ve kazanım sağlamasına yöneliktir.” dedi.

49 Adana PTT Başmüdürü Kani GÜMÜŞOĞLUda “Ülkelerin demokratik gelişiminde sivil toplum kuruluşlarının varlığının ve gelişmişliğinin önemli bir unsur olduğunu, bu anlayış içerisinde Memur Sen’in Türkiye için önemli bir kurum olduğunu söyleyerek, 2010 Yılı Anayasa Referandumunda Memur Sen’in duruşunun bunun en büyük ispatı olduğunu söyledi. Biz bürokratların kurumlarımızda daha verimli çalışmamız için çalışanlarımızla ve onların temsilcisi sendikalarımızla iletişim içinde olmamız gerektiğinin farkındalığı ile çalışmaktayız. Kurumlarında görevli kamu çalışanlarıyla ilgili geliştirme faaliyetlerinde birlikte olabileceklerini ve istişarede bulunma noktasında olacaklarını” söyledi.