Türkiye Muhtarlar Birliği Adana Şube Başkanı Soner Şimşir’in ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada muhtarlar ve spor kulübü yöneticileri Zihni Aldırmaz’ı adeta bağrına bastı.

Komşu Restoran’daki kahvaltıda “yol arkadaşlarım” dediği muhtarlara ve amatör spor kulübü yöneticilerine seslenen Zihni Aldırmaz, “Muhtarlarımız ve amatör spor kulüplerini yöneten arkadaşlarımız önemli işler başarıyorlar. Özellikle gençlerin spor yapması, gençleri spora yönlendirmek çok önemli. Biz verdiğimiz destekle 113 bin 500 gence spor yaptırıyoruz. Bu durum bizim gençlere verdiğimiz önemi gösteriyor. Bundan sonra da gençlerimizin yanında olacağız” dedi.

Muhtarlara da seslenen ve “Yol arkadaşlarım” ifadesini kullanan Zihni Aldırmaz, Adana’da yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Türkmenbaşı Bulvarı’nı Akkapı’ya bağlayacak bulvar çalışmalarını anlatan Zihni Aldırmaz, “Kuzeyden güneye 6, doğudan batıya 4 yeni bulvar açma projemiz var. En önemlisi ise ana kollektörler. Bizden önceki dönemlerde Adana’ya toplam 152 kilometre ana kollektör yapılmış. Biz ise 2.5 yılda 105 kilometre ana kollektör yaptık. Ayrıca son 10 yılda 4 köprü yapılırken biz 30 köprü yaptık. Belki de en önemli projemiz mahalle ofisleri. ASKİ Genel Müdürümüz bu konuda çalışıyor. Her mahalleye yaşlıların gazete okuyabileceği, vatandaşlarımızın resmi dairelerdeki işlerini görebileceği, gençlerin internete girebileceği ofisler kuracağız ve herkes yürüme mesafesinde işlerini görebilecek. Böylece trafik sorunu da çözülecek” şeklinde konuştu.

Tek tek söz alan spor kulübü yöneticileri de hiçbir dönemde amatör sporculara bu kadar destek olunmadığını ifade ederek, Zihni Aldırmaz’a teşekkür ettiler.

Mahalle muhtarları ise hizmetler için teşekkür ettikleri Zihni Aldırmaz’a mahallelerinin sorunlarını anlattılar.

Zihni Aldırmaz’ın muhtarlar ve amatör spor kulübü yöneticileriyle bir araya geldiği kahvaltıya ASKİ Genel Müdürü Abdulkadir Küreksiz ile Büyükşehir Belediyesi’nde görevli daire başkanları katıldı.