Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı şantiye ekiplerinin Işıklı Köyündeki çalışmaları 21 Mart Çarşamba günü başladı. Ekipler çalışmalar kapsamında köyde yol açma, genişletme, zemin sıkılaştırma ve kumlama yapıyor. Yaklaşık 10 gün sürmesi planlanan yol bakım ve onarım çalışmalarında 7 iş makinesi ve 10 civarında personel görev alıyor.

Işıklı Köyü Muhtarı Vahdettin Sarı’nın yakından takip ettiği çalışmalarda, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda köy merkezindeki ana yolların ve tarlalara ulaşımı sağlayan ara yolların bakım ve onarımı yapılıyor. Muhtar Vahdettin Sarı köyüne yapılan hizmetlerden dolayı Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’e ve ekiplerine teşekkür etti.

Işıklı Köyündeki ekipleri denetleyen Başkan Öztürk çalışmalar hakkında yaptığı açıklamasında; “Kozan Belediyesi olarak mevsim şartları el verdiği ölçüde köylerimizdeki hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Muhtarlarımızın rehberliğinde çok sayıda personel ve iş makinesi ile köylerimizdeki ara ve ana yolları yapıyor, vatandaşlarımızın özellikle tarlalarına ulaşımlarında yaşadıkları sıkıntıları ortadan kaldırıyoruz. Ekiplerimiz bir yandan da ilçe merkezimizdeki çalışmalarına devam ediyor. Varsaklar Mahallemizde yağmur suyu drenaj hattı, Andıl Caddesinde yol genişletme, istinat duvarı ve yağmur suyu drenaj hattı ile Karacaoğlan Mahallesinde 7 bin 200 metrekarelik park inşaatımız sürüyor. Hizmetlerimizin Kozanımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kozan Belediyesi olarak söz verdiğimiz gibi hizmet üretiyoruz.” dedi.

Kozan Belediyesi ekipleri 10 gün sürmesi planlanan Işıklı Köyündeki çalışmaların ardından, İdem ve Arslanlı köylerinde yol bakım ve onarımı yapacak.