Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hüseyin Sözlü, MÜSİAD Adana Şubesi’ni ziyaret etti. Adana’da Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yatırımlarla ilgili bilgi veren Sözlü, MÜSİAD üyelerinin de şehrin geleceğine yönelik görüş ve proje önerilerini dinledi. MÜSİAD Ailesi’nin ülkenin gelişimine katkı sağlayan, ekonomisine güç veren iş insanlarından oluştuğunu kaydeden Sözlü, yeni dönemde MÜSİAD Ailesi’yle daha fazla istişare ve işbirliği yapacaklarını söyledi.

DAHA FAZLA İSTİŞARE YAPALIM

MÜSİAD Adana Şubesi Başkanı Burhan Kavak da, Sözlü’nün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Büyükşehir Belediyemizin köprü, üstgeçitler, Adnan Menderes Bulvarı düzenlemesi gibi vizyon projelerini beğeniyor, destekliyoruz. Bir dönem diğer şehirlere göre övündüğümüz trafik konusunda son yıllarda sıkıntı yaşayan bir şehir olduk. Doğru ulaşım projelerini hayata geçirerek Adana trafiğini gelecekte işin içinden çıkılmaz hal almadan çözecek altyapı için çalışmalıyız” dedi. Kavak, şehri geliştirecek her vizyon projeye destek vereceklerini belirterek Sözlü’ye daha fazla istişare yapma, merkezi yönetime sorun ve önerileri birlikte taşıyarak işbirliği-güç birliği önerisinde bulundu.
 

MÜSİAD Adana Şubesi Başkanı Kavak, Başkan Sözlü’ye günün anısına MÜSİAD’ın farklı konulardaki raporlarını içeren kitaplar ve lale desenli çini tablo hediye etti.