Romanya'da bir iş için bulunduğu sırada geçirdiği kalp krizi sonucu kurtarılamayarak vefat eden Hatay'ın tanınmış ihracatçılarından, evli ve 2 çocuk babası Süleyman Mengüllüoğlu, ailesinin bulunduğu Antakya'nın Mengüllü Köyü'ne getirilerek, dualarla toprağa verildi.

 

Başkan İsmail Abike de, yakınlarıyla birlikte cenazeye katılarak, Mengüllüoğlu Ailesi'nin evinde törenlere katılarak, taziyeleri kabul etti.  Adana ESOB ve Adana Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Başkan Vekili, Adana Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş ile Hatay ESOB ve Şoförler Odası Başkanı Abdulkadir Teksöz, Hatay Elektrik Teknisyenleri Esnaf Odası Başkanı Vehip Sultanoğlu, Hatay Mobilyacılar Esnaf Odası Başkan Vekili ve Birlik Denetim Kurulu Başkanı Mehmet Şakir Batmaz ile Başkan Abike ve Baba Ali Mengüllüoğlu ve eşi Zahide Mengüllüoğlu ile yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

 

Ziyaret sırasında okunan dualarla Merhum Süleyman Mengüllüoğlu'na Allah'tan rahmet dilendi.  Başkan Abike ve eniştesi Ali Mengüllüoğlu, ablası Zahide Mengüllüoğlu, taziyeye gelen dostlarına, yaslı günde acılarını paylaştıkları için ayrı ayrı teşekkür ederek uğurladılar.

 

Bu arada, Hatay Birlik Başkanı Teksöz ile beraberindeki oda başkan ve yönetim kurulu üyeleri de, misafirlerine Adana ESOB Başkanı Kazım Barışık'ın vefatı nedeniyle duydukları üzüntüye dile getirip, başsağlığı dilerken, yeni görevlerinden dolayı da Başkan Sözütek ve Başkan Vekili Göktaş ile yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek başarı dilediler.