95 yaşında yakalandığı rahatsızlığı sonucu kaldırıldığı Adana Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’nde de hayata gözlerini yuman Fındık Dalkır,  4 çocuk annesiydi.
Merhume Fındık Dalkır’ın cenazesi, hastaneden alındıktan sonra önce Adana Büyükşehir Belediyesi Buruk Mezarlığı’na götürüldü. Burada yapılan cenaze işlemleri ve cenaze namazı sonrası naaşı Kozan’a götürülerek, Kozan Merkez Mezarlığı’nda gözyaşları arasında dualarla defnedildi.

Kozan’daki cenaze merasimine TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve  Adana ESOB Başkanı Kazım Barışık, Halk Bankası Çukurova Bölge Müdürü Mustafa Atlı, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi ve Kozan Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Avşar, Adana Elektrik Teknisyenleri Esnaf Odası Başkanı İsmail Abike, Kozan Kunduracılar Esnaf Odası ve Sancak EKKK Başkanı Yahya Ocak, Kozan Terziler Esnaf Odası Başkanı Sadık Keklik ile çok sayıda bürokrat, yakın dost ve akrabaları da katılarak Merhume Dalkır’ın ruhuna dualar ederek Allah’tan rahmet dilediler.



Bölge Müdürü Dalkır, mezarlığa gelen Birlik Başkanı Barışık, Bölge Müdürü Atlı ile çok sayıda dost ve akrabalarının taziyelerini kabul ederek, yaslı günde verdikleri destek dolayısıyla teşekkür etti.

Merhume Fındık Dalkır için taziyeler,  Adana Mahfesığmaz Mahallesi 79111 sokak Gün Apartmanı No 8’de  (Ceylan Market yanı) kabul edilecek.