Sınıf açılışını Milli Eğitim Müdür yardımcısı Sayın, Ömer OFLAZ  ve Mülteci Koordinatörü Sayın, Yakup ATEŞ birlikte gerçekleştirdi.
Dönem Başkanı Ln. Berrin Gündüz, ‘‘ Reşatbey Lions Kulübü olarak, eğitim projesi kapsamında gerçekleştirilen mülteci öğrencilere yönelik ana sınıfı yapımı ve tefrişin de emeği geçen Yeşilbağlar İlk Okulu müdürü  Sayın, İrfan DEMİR’e .Adana Final Okulları Eğitim koordinatörü Sayın,Oğuzhan F.Ertem’e katkılarından dolayı ve açılışta bizleri yalnız bırakmayan Lions Kulübü başkanlarına tek tek  teşekkür ederiz. Açılışımızı gerçekleştirerek bizi onurlandıran mülteci koordinatörü  sayın, Yakup ATEŞ’e ve  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın, Ömer OFLAZ ‘a ayrıca  çok teşekkür ederiz.’’ Diyerek sözlerini tamamladı.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın, Ömer OFLAZ açılış konuşmasında,Lions Kulüplerinin eğitime ve Türk insanlarına yaptıkları katkının çok değerli olduğunu ve bu ulvi mücadelede onlara her zaman desteklerini esirgemeyeceklerini sözlerine ekleyerek emeği geçenlere teşekkürlerini bildirdi.
Reşatbey Lions kulübünün gerçekleştirdiği aktivite sonunda çocuklara  hediyeler dağıtılırken, miniklerin mutluluğu görülmeye değerdi.