Adana Rotary Kulübü’nün dönem başkanı Ali Münif Yeğenağa’nın öncülüğünde yapılan park Turgut Özal Bulvarı’nda, 9 dönümlük bir alan üzerinde bulunuyor. Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veriyor. 5 ila 25 yaşları arasında 40 engelli, haftanın her günü buraya gelerek hem keyifli saatler geçiriyor hem de farklı konularda eğitiliyor.
BAŞKAN PARLAK HUANG'A BİLGİ VERDİ
Parkın tüm birimlerini Adana Rotary Kulübü Başkanı Turgut Parlak, parkın yapıldığı dönemin başkanı Ali Münif Yeğenağa, Adana dışından gelen kulüp başkanları ve guvernör Korhan Atilla ile birlikte gezen Rotary International 2014 Dünya Başkanı Gary C.K. Huang ve eşi Corinna Yao merkezde eğitim gören engellilerle yakından ilgilendi. Bir süre engelli anneleriyle bir süre sohbet eden  Dünya Başkanı Huang velilerlede hatıra fotoğrafı çektirdi. Adana Rotary Kulübü Başkanı Turgut Parlak parkı gezerken merkezin özellikleri hakkında bilgi verdi. 
KURSİYERLER İKRAM'DA BULUNDU
Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Yılmaz tarafından yapılan sunumla tesis hakkında bilgi verildi. Gezinin sonunda ise İl Müdürü Yılmaz tarafından Dünya Başkanı Gary Huang'a çeşitli hediyeler verildi. Son olarak ta  engelli kursiyerlerin yaptığı ikramlardan davetlilere ikram edildi.