HAİNLERE KINAMA, ŞEHİTLERE MEVLİD
15 Temmuz’da vatan hainleri tarafından düzenlenen sinsi darbe girişimini kınamak ve bu uğurda şehit düşen askerlerimiz, polislerimiz ve demokrasi şehitleri ve ebediyete intikal eden kooperatif üyelerinin anısına Seyhan Oteli Seyhan Balo Salonu’nda yemekli mevlid düzenleyen Yüregir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, vatan hainlerini şiddetle kınarken bu uğurda şehit düşenlere büyük bir vefa örneği gösterdi.
KARABULUT, “BİRLİKTEN KUVVET DOĞDU”
Seyhan Oteli’nde gerçekleştirilen etkinlikte günün anlamını içeren bir konuşma yapan Yüregir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Karabulut, darbe girişiminde bulunan vatan hainlerini şiddetle kınarken, “Devletimiz ve milletimiz bu hain ve sinsi darbe girişiminde ve sonrasında büyük bir birlik ve beraberlik örneği sunmuştur. Siyasi partilerimiz de bu birlik ve beraberliğe katkılarını koyarken Türkiye’nin bölünemeyeceği mesajını vermişlerdir. Buradan şehitlerimizi bir kez daha saygılarımla rahmetle anıyorum” dedi.
ŞEHİTLERİMİZ İÇİN BİRARAYA GELDİLER
Yüregir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi tarafından düzenlenen bu anlamlı etkinliğe Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın yanı sıra Esnaf Odaları Başkanı Nihat Sözütek ve oda başkanları, Güney Kooperatifler Birlik Başkanı Muhammed Yalçın ve kooperatif başkanları, Emniyet Müdür yardımcıları Kadir Tüylü, Özgür Bircan, Murat Yücel, Ç.Ü. Balcalı Hastanesi Başmüdürü Ali Önal, Adana Müftüsü Arif Gökçe, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Emine Kunt, Halk Bankası Sarıçam Şube Müdürü Veysel Ahmet Alyamaç ve banka temsilcileri, Kızılay Seyhan İlçe Başkanı Eyüp Azan, kooperatif avukatları ve çok sayıda esnaf katıldı.