Adana Vergi Dairesi Başkanlığı olarak 24. Vergi Haftası etkinlikleri çalışmalarına başladıklarını ve Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ettiklerini belirten Serdar Aksoy, “Bu ziyaretlerin amacı verginin önemini kamuoyuna anlatmak. Vergi Haftası ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, dinimizin kazancın bir kısmının ayrılmasını emrettiğini belirtti.

İnsanlarımızın inançları doğrultusunda hem vergilerini ödediğini hem de fitre ve zekatlarını verdiğini kaydeden Zihni Aldırmaz, Serdar Aksoy’a vergi mükelleflerine olumlu yaklaşımlarından dolayı teşekkür etti.

Zihni Aldırmaz, şunları söyledi:

“Bir dönem işadamlarımız bölgemizden gidiyor, baskıdan kurtulmak için merkezlerini İstanbul’a taşıyordu. Ancak sizler bu karabulutları dağıtıyorsunuz. İnsanlar burada kazanıyorsa vergilerini de burada ödemelidir. Bunun için gerekli hassasiyeti gösteriyorsunuz. Bundan dolayı size teşekkür ediyorum.”

Büyükşehir Belediyesi olarak metro borcundan dolayı gelirlerinin yüzde 40’nın kesildiğini anlatan Zihni Aldırmaz, “Biz buna rağmen tasarruf ederek hizmet üretiyoruz” şeklinde konuştu.

Zihni Aldırmaz, hükümetin engelli çalıştıran iş yerlerine kaynak desteği sağladığını, bu uygulamanın topluma iyi anlatılması gerektiğini de vurguladı.