Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Sertan Duran, “Emniyet Teşkilatı, kuruluşundan bugüne vatan için toprağa düşen sayısız yiğitleriyle şehitler ocağıdır” dedi.

OSMAN AK’A NEZAKET ZİYARETİ

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, Adana İl Emniyet Müdürü Osman Ak’a nezaket ziyaretinde bulundu. Duran’a ziyaretinde MHP Adana İl Sekreteri Fatih Kürşat Mert, MHP Adana İl Disiplin Kurulu Başkanı Mehmet Gümüştekin de eşlik etti. İl Emniyet Müdürü Osman Ak’ın makamında gerçekleştirilen ziyarette, başta asayiş olmak üzere Adana’ya dair öne çıkan sorunlar üzerinde sohbet ve fikir teatisi yapıldı.

EN ÖNEMLİ YAPI TAŞLARINDAN BİRİDİR

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, “Emniyet Teşkilatı devletimizin en önemli yapı taşlarından biridir. Milletimizin Türk Silahlı Kuvvetleri’yle birlikte göz bebeği olarak kabul ettiği, başta terörle mücadele olmak üzere her alanda halkımızın huzur ve güvenliğini temin için fedakârlıktan çekinmeyen güzide bir kurumdur. Emniyet Teşkilatı, kuruluşundan bugüne vatan için toprağa düşen sayısız yiğitleriyle şehitler ocağıdır. Sayın Osman Ak Müdürümüzün şahsında bu kutsal çatı altında görev yapan tüm değerli amir ve personele üstün başarılar diliyorum.” dedi.
Adana İl Emniyet Müdürü Osman Ak, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran’a teşekkür etti.