Adana’nın Pozantı İlçesi’nde ‘Lokman Hekim Tayyar’ adıyla hizmet veren Tayyar Aytekin, şunları söyledi:
“Bana müracaat eden hastaların öncelikle, birinci kan tahlili raporunu istiyorum, daha sonra bu rapora göre bitkilerden karışım yaparak tedaviye başlıyorum. Bir süre sonra hasta olan kişi tekrar hastaneye giderek ikinci kan tahlili raporunu alıyor. Hasta, söz konusu hastalığının benim yaptığım bitkisel ilaçlarla geçtiğini kendi gözleriyle görüyor. Başta Siroz ve Hepatit
A-B hastalığı olan kişiler, tamamen doğadan topladığım bitkilerden yaptığım karışımları kullanarak bu hastalıklardan kurtuldular. Sadece bu hastalıklar değil, Ürik asit, Mide ülseri, Astım, Bronşit, Safra kesesi, karaciğer yağlanması ve Kemik erimesi gibi bir çok hastalıkta uyguladığım bitkisel tedavinin olumlu olduğu ve kişilerin bu hastalıklardan tamamen arındığını, yine hastaneden aldığı ikinci kan tahlili raporu ile ispatlıyorlar.”

Türkiye’nin dört bir yanından kendisine ulaşan hastaların olduğunu da ifaden Tayyar Aytekin, “Bu tür rahatsızlıkları olanlar bana 0 543 327 52 99 ile 0 538 644 77 13 no lu telefon ulaşabilirler” diye konuştu.

Tayyar Aytekin’in hazırladığı bitkisel karışımlarla şifa bulan bazı hastalar, hastalıklarını ve iyileşme süreçlerini ise, şöyle anlattılar;

Ali Eren: Benim fıtık rahatsızlığım vardı, Niğde’ye doktora gittim. Birinci tahlilimde hepatit B’nin siroza çevirmek üzere olduğu göründüğü için doktorlar beni Kayseri’ye havale ettiler. Kayseri’de doktor karaciğerimden parça alınması gerektiğini söyleyip bana randevu verdi.Köyüme döndüğümde Lokman Hekim Tayyar’a gittim ve o da tahlillerimi inceleyip bana bitkisel ilaçlar yaptı. İlaçları kullanıp bittikten sonra tekrar doktora gittim ve o gün doktor bana bende hiçbir şekilde Hepatit B virüsünün kalmadığını söyledi. Şimdi kendimi çok iyi hissediyorum, tekrar eski sağlığıma kavuştum. Rahatsızlığımın geçtiğine dair bütün tıbbi raporlarım elimde bulunuyor.

Ahmet Eryılmaz: Bende 2009 yılında prostat çıktı. Bununla birlikte tahlillerimle birlikte Lokman Hekim Tayyar’a gittim ve bana bitkisel ilaçlar yaptı. Bu bitkisel ilaçları 25 gün kullandım ve bu kadar kısa zamanda bende prostat hastalığıma dair hiçbir buluntu kalmadı. Hastalığım geçtiğine dair tahlil sonuçlarım hala saklıyorum.

Eyüp Çalık: Kızılay’a kan vermeye gittiğimde kan değerimin düşük çıktı. Bunun yanında bende ara sıra baş dönmesi oluyordu. Lokman Hekim Tayyar’ın hazırladığı bitkisel karışımlar sonucunda şimdi çok iyiyim. Halen kullanıyorum.