Ev hanımından avukata, öğrencisinden iş insanına kadar yüzlerce hayvan sever Bİ KAPI Cafe’de buluşup, hem sohbet edip, yeni projeler hakkında konuştular, hem de yaptıkları bağışlarla sokak canlılarına aş olup, ilaç olup hayata tutunmalarına bir nebze olsun yardımcı oldular.

HAYVAN DOSTLARINA, Bİ KAPI CAFE SAHİP ÇIKTI

Sokakta yaşayan her türlü canlıya yardım etmek için dernek çatısı altında bir araya geldiklerini söyleyen CANKODER Başkanı Sibel Seyitoğlu, “Çok güzel projelere birlikte imza attık. Şu ana kadar bizlere inanılmaz destek verdiniz. Yapılan yardımlarla, sokakta yaşayan hayvanların sağlık sorunlarının çözümünden tutun da mamalarına kadar bir çok ihtiyacını karşılıyoruz. Sahiplenmek isteyen ailelerle irtibata geçip, sıcak yuva imkanı sağlıyoruz. İyi ki varsınız, iyi ki buradasınız. Bizleri ağırlayan Bİ KAPI Cafe Sahibi sayın Abdurrahman Erkoç’a da destekleri için teşekkür ederim” dedi.

BARO’DAN TAM DESTEK

Adana Barosu Hayvan Hakları Komitesi Başkanı Av. Gülşah Görür de, etkinliğe katılarak destek verdi. Konuşmasına, ‘Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük’ün selamını getirdim’ diyerek başlayan Av. Görür, Adana Barosu Hayvan Hakları Komitesi olarak her zaman hayvan dostlarının yanında olduklarını ifade etti.

SOKAK CANLILARI İÇİN OMUZ VERİYORLAR

Başkanlığını Sibel Seyitoğlu’nun yaptığı CANKODER, 2017 yılında kurulmuş. Dernek Başkan Yardımcılığını Renda Metin, Genel Sekreterliğini ise Bilkay Duysak yürütürken, Zeynep Şahiner ve Sinan Türk de yönetim kurulu üyesi olarak omuz veren isimler olmuş.