Kendini bugüne getiren öğretmenini asla unutmadığını ifade eden Başkan Çetin’in Öğretmenler Günü ziyaretinde duygulu anlar yaşandı.

ÇETİN’DEN ANLAMLI ZİYARET

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İlkokul Öğretmeni Serpil Kükrer’i evinde ziyaret ederek ilkokul öğretmenini unutmadığını gösterdi. Duygulu anların yaşandığı anlamlı ziyarette, okul zamanında yaşanan hatıralar konuşuldu, eski günler yad edildi. Başkan Çetin, ‘’İleriki yıllarda da çok değerli öğretmenlerimiz oldu. Ama ilkokul öğretmenlerimizin yeri apayrı. Kişiliğimizin gelişmesinde en büyük katkıyı onlar sunuyor. 24 Kasım’da, bu güzel günde kendilerine minnet duygumuzu tekrar dile getirmek için Serpil öğretmenimin elini öpmeye geldim. Bu vesilesiyle tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum’’ dedi.

‘’SONER’DE O IŞIĞI GÖRDÜM’’

Öğrencisinin ziyaretinden dolayı duyduğu heyecanı dile getiren Emekli Öğretmen Serpil Kükrer, ‘’Bütün öğretmenler öğrencilerinin iyi yerlerde olmasını ister. İşte Soner Çetin de bu konuda benim gurur duyduğum öğrencilerimden birisi oldu. Yıllar sonra verdiğimiz emeklerin karşılığını bu şekilde almak beni çok duygulandırdı. Soner Çetin makamı büyüdükçe mütevazılığini kaybetmeyen duruşuyla benim en büyük gururum. Öğrencimken kendisine ‘Sonerciğim sen büyüdüğünde büyük adam olursun’ dedim. Ben O’nda o ışığı gördüm ve yanılmadım. Belediye Başkanımız Soner Çetin’in öğrencim Soner olarak beni ziyaret etmesinden dolayı şu an çok mutluyum’’ dedi.