Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, mahalle ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Çetin, Kenan Evren Kapalı Semt Pazarı’nda her hafta Çarşamba ve Pazar günleri kurulan kadınlar pazarına giderek pazarcıları ziyaret etti.
Başkan Soner Çetin, üretici kadınlar ve vatandaşlar tarafından tezahüratlarla karşılandı.  Pazarcı hanımları ziyaret eden Çetin, kendileriyle bir süre sohbet etti ve sıkıntılarını dinledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ziyarette, Başkan Çetin’e bürokratlar ve muhtarlar eşlik etti.

“KADINLAR GÜLERSE TÜRKİYE GÜLER”
İlçede tüm kadınların umudu olan ve ekonomilerine katkı sunarak, kendi ayakları üzerinde durmalarını sağlayan Kadın Üretici Pazarı'ndaki stantları gezen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Kadınlar gülerse, Türkiye güler. Türkiye kurtulacaksa, kadınlarımız sayesinde kurtaracaktır” dedi. Başkan Çetin, üretici kadınların el emeği göz nuru ürünlerin kontrol ederken, tamamen organik gıdaların tadına baktı. Üretici kadınlar, Başkan Çetin’e yaptığı çalışmalardan dolayı ve kadınların ekonomik özgürlüklerini sağladığı için tebrik etti.