Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek'in makamındaki bayramlaşma törenine CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut ile ESOB Başkan Vekilleri, Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Şoförler ve Kamyoncular Esnaf Odası Başkanı Kenan Yılmaz, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Kozan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Atlı, TETESFED Başkan Vekili ve Adana ETESO Başkanı İsmail Abike ile Birlik Denetim ve Disiplin Kurulu Üyeleri ile çok sayıda esnaf odası başkanı ile esnaflar da iştirak etti.
Sıcak ortamda geçen bayramlaşma töreninde, Milletvekili Tümer ile İl Başkanı Barut, salonda bulunan başta Birlik Başkanı Sözütek olmak üzere tüm Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Esnaf Odası Başkanları ile ayrı ayrı tokalaşarak bayramlaştı.
Birlik  ve Adana Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Sözütek ile Başkan Vekili Göktaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, törene katılan tüm misafirlerini ayakta karşılayarak, tokalaşıp, bayramlaşırken, kurum personeli tarafından, çay, kahve, çikolata ve kolonya ikramında bulunuldu.
Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette, Milletvekili Tümer, her zaman esnaf ve sanatkarların yanında olduklarını belirterek, her türlü sorunlarının çözümü için 24 saat açık olan telefonlarına ya da bizzat ulaşarak kendilerinden destek ve yardım isteyebileceklerini söyledi.
İl Başkanı Barut da, kendisinin de bir esnaf olduğunu bu nedenle esnaf ve sanatkarların sorunlarını bizzat yaşadığını belirterek, CHP olarak sorunlarının çözümü için her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Başkan Sözütek ve Oda Başkanları da, başta esnaf sitelerinin yapımı, kayıt dışı ekonomi ve Suriyeli mülteciler meselesi olmak üzere, toplu taşıma, ekmek ve taşımacılık sektörünün sorunları, kasko - sigorta birleştirilmesi gibi sorunları dile getirerek çözüme destek istediler.
Başkan Sözütek, ülkede yaşanan sıkıntılar ve artarak devam eden şehitlerimiz nedeniyle duyduğu üzüntüye dile getirirken, törene katılan misafirleri ile yönetim kurulu üyeleri, esnaf odası başkanlarına ayrı ayrı teşekkür ederek, yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarı diledi.
Sözütek, okulların açılması nedeniyle eğitim camiasına da başarılar dilerken, trafiği rahatlatmak için Alimünif Yeğenağa Caddesi'nin küçük araçlara açılmasını istedi.