İlk olarak İller Bankası Kavşağı’ndan Kenan Evren Bulvarı Kavşağı’na kadar olan birinci bölümde asfalt çalışmasını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol Müdürlüğü ekipleri, Kenan Evren Kavşağı’ndan Kurttepe Kavşağına kadar olan bölümü kapsayan ikinci etap çalışmalara başlamıştı.

Bir süre önce ikinci etap çalışmaları da tamamlandı. Turgut Özal Bulvarı’nın ikinci etabında asfalt kaplama yapılarak yol çizgileri çizildi ve bulvar yepyeni bir görünüme kavuşturuldu.

Turgut Özal Bulvarı’nda şimdi Kurttepe Kavşağı’nda Göçmenevleri Kavşağı’na kadar olan üçüncü etap çalışmalar başlayacak.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, büyük bir asfalt hamlesi başlattıklarını belirterek, “Birkaç koldan Adana’yı gece gündüz asfaltlıyoruz. Belediyemizin görev ve sorumluluk alanına giden tüm cadde ve bulvarlar seçime kadar asfaltlanacak. Yüksek kalitede yaptığımız asfalt kaplama Adana’ya uzun yıllar hizmet verecek. Özveriyle çalışan personelimizi kutluyorum” dedi.