Seyhan Oteli'nde yapılan devir teslim törenine kulüp eski başkanları ile Adana'da faaliyet gösteren diğer kulüp başkanları  ve Tepebağ Rotary Kulübü üyeleri katıldı. Kulüp üyelerine, diğer kulüp başkanlarına, komite başkanlarına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan başkan Mehmet Ali Tekgül, "Geçtiğimiz yıl büyük bir iş yoğunluğunun içinde de olmamıza rağmen severek başkanlık görevini devralmıştım. 1 yıl boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyerek çalışmlarımızı devam ettirdik. Projelerin hazırlanmasında ve gerçekleşmesinde yanımda olan tüm yönetimime ve üylelerime teşekkür ediyorum" dedi
Tekgül'ün konuşmasının ardından devir teslim törenine geçildi. 1 yıldır yaptığı çalışmalarla Rotary ailesinde adından sıkça söz ettiren başkan Mehmet Ali Tekgül, başkanlık kolyesini Nazan Özçelik'e verdi. "Kaptanınız Nazan Özçelik konuşuyor, 365 günlük bir uçuşa başlıyoruz tüm üyelerimize koltuklarının dik kemerlerinin bağlı olmasını rica ediyorum" diyerek konuşmasına başlayan Nazan Özçelik şunları söyledi. "Tepebağ Rotary'nin 20. Dönem başkanı olarak kulübümüzü temsil etmeye başladığım şu saatlerde benimle heyecanımı, gururu mu paylaştığınız için teşekkür ederim. Rotary'nin dinamik  yapısının temelinde her yıl yenilenen kadrolarla yeni umutlar, yeni hayaller ve heyecanla başlayan yeni dönemler var. Şimdi burada hepimizin aynı duygularla yeni bir dönem için heyecanla dolu olduğumuzu hissediyorum. Biz rotaryenlerin topluma hizmet yoluna bıkmadan usanmadan motive olmamızı sağlayan şeyin bu heyecan  olduğunu düşünüyorum. Ulu önder Atatürk bir konuşmasında,  ‘İnsanları mesut edecek yeğane vasıta, onları birbirine yaklaştıracak, onları birbirine sevdirecek karşılıklı maddi ve manevi ihtiyaçlarını temine yarayan hareket ve enerjidir. Dünya barışı içinde insanlığın gerçek mutluluğu, ancak yüksek ideal yolcularının çoğalması ve muvaffak olmasıyla mümkün olacaktır ‘ demiştir. Her rotaryen bu yolculardan biridir. Önümüzde ki dönemde hepinizin çabaları ile hizmet yarışında Mehmet Ali Tekgül başkanımdan devraldığımız bayrağımızı, el birliği ile fark yaratan projeler le taçlandıracağımıza, 2017-2018 döneminin dostluklarımızı pekiştiren, güzel projelerle dolu bir hizmet yılı olacağına inancımın sonsuz olduğunu da belirtmek istiyorum" ifadesini kullandı. 

Yeni başkan Nazan Özçelik'in yönetiminde şu isimler yer aldı. Kulüp Sekreteri Aslı Erşahinoğlu Kulüp Saymanı Osman Tekin, Gelecek Dönem Başkanı Barış Eren ve Geçmiş dönem başkanı Mehmet Ali Tekgül. Özçelik'in  konuşmasının ardından devir teslim töreni sonrası kulübe yeni katılan Reha Çetin Yurdaer'in üye kabul töreni yapıldı.